Eigenlijk de meest oninteressante pagina, maar uiteindelijk vind ik het belangrijk dat je weet wie degene achter de camera is. Ik ben Annelies, ruim de 30 gepasseerd, gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Ik ben gek op koffie, winkelen, thrillers in (e-)boek of film variant. Droge witte wijn, de zon en warme (lange) zomeravonden. Ook breng ik mijn tijd graag door met vrienden, lekker eten en ik ben gek op discussies.
Hou van Italië, Frankrijk, Griekenland en nu ik eens op Ibiza geweest ben wil ik zeker nog eens terug!
Fotograferen is geen hobby maar een passie en ook mijn beroep. Ik hou van mensen en van fotograferen. En deze combinatie maakt mijn werk -voor mij – de leukste job die er is!

Ook werk ik voor Konpoli. Konpoli is een album leverancier voor de professionele fotograaf. Een prachtige overlap met mijn fotografie. Werken voor en met een handmade company, met prachtige materialen en de leukste mensen.

Omdat mijn telefoon tijdens het fotograferen vrijwel altijd uit staat kun je het beste mailen of het contactformulier gebruiken. Uiteraard mag je me altijd bellen en – zo nodig – de voicemail inspreken.

Annelies Bosch

Stationsweg 1
9101 HX Dokkum
06 23900506
info@anneliesbosch.nl

KVK: 01126321
BTW nr: 1060.32.641.B02

Contact