Het beste cadeau ever! Voor jezelf en/of voor een ander. Eindelijk die foto van jullie gezin of vrienden. Kinderen worden groter, jij ook en voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Ik werk alleen op locatie, deze zoek je zelf uit. Uiteraard weet ik allerlei plekken en kan ik jullie hierbij helpen. Samen trekken we erop uit, naar het bos, strand ,wad of een andere leuke locatie. Een herinnering dat wordt vastgelegd voor altijd.
Hoe graag we ook spontane, leuke of mooie foto’s willen, de kans is klein dat deze gemaakt worden zonder dat je zelf iets regelt.

 Uit ervaring weet ik dat het best een hele organisatie is om op de foto te gaan. Wat trek je aan, welke locatie is leuk en gaat iedereen wel een beetje leuk mee doen….. S T R E S S ! En dat is jammer want dat is helemaal niet nodig. Jullie zorgen voor de gezellige mensen, samen kunnen we een locatie bedenken en ik kom met veel plezier jullie foto’s maken! Kledingtips zijn eigenlijk ook best simpel: Vermijd drukke prints en patronen, stem de kleuren op elkaar af en trek iets aan wat je zelf heel leuk vindt. Done! * be yourself * en ik beloof je mooie foto’s. Deal!