Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd. En nu duik je in de wereld van bruidsfotografie!

Waarschijnlijk ben je ook op zoek naar een fotograaf om jullie huwelijk vast te leggen.

Deze bijzondere dag wil je natuurlijk goed vastgelegd hebben. Ik probeer deze dag te fotograferen zoals ‘ie is. Jullie, zoals jullie zijn en de dag zoals die loopt. Jullie huwelijk!

Tijdens de reportage vind ik het belangrijk dat je ontspannen bent en lol kunt hebben. Eigenlijk gewoon jezelf kunnen zijn! Dat klinkt heel makkelijk maar zo simpel vinden de meeste mensen dat niet.

Jezelf bloot geven in zo’n korte tijd is best een beetje lastig.

Maar zo krijg je wel pure foto’s, zoals je bent. Foto’s waar je met veel plezier naar terug kunt kijken, en kunt delen met je familie en vrienden.

En dat is wat ik wil. Wil voor jullie!

 

En buiten dat is het gewoon ontzettend gezellig. Jullie hebben even tijd voor elkaar, een klein rust momentje op deze bijzondere dag.

Er zijn zoveel mooie en bijzondere plekken te bedenken waar je naar toe kunt gaan. We kunnen de foto’s uiteindelijk overal maken, het gaat erom dat jullie de omgeving tof vinden.

 

Enthousiast?

Maak gerust een afspraak! Zo krijg je een goed beeld wat ik maak, hoe ik werk en wie ik ben. Ook kun je een aantal voorbeeld albums bekijken en kan ik jullie zo nodig een prijs op maat geven.

 

Jullie dag reserveren?

Als je besluit dat ik deze dag  vast mag leggen reserveer ik jullie datum. Tof!